Maart 2019

Dit jaar zijn we niet in Februari naar Frankrijk gegaan. Meestal is het nog wat koud en kunnen we niet veel buiten doen. Dus werd het dit jaar Maart. En natuurlijk moeten we zien hoe het nu verder gaat, maar zo als dat er nu uitziet is dat volgend jaar ook het plan.

Toen we aankwamen zagen we gelijk dat de twee bomen, waarvan we aan de buurman gevraagd hadden of hij iemand kende die ze zou willen kappen, om waren. De buurman had het zelf gedaan met hulp omdat hij vond dat de draden van telefoon en electriciteit erg dicht bij waren en geen risico’s wou nemen. Wij zijn er blij mee. Nu alleen nog wat kleiner maken.

 

De tuin viel eigenlijk nogal mee. Het was vooral ‘s nachts nog koud, waardoor alles niet zo heel hard groeit en daarnaast viel er niet veel regen. Voor ons wel prettig. Nu waren we binnen 3 dagen door heel de tuin heen. En dat nog op het gemakje. Er was wel heel wat te snoeien en verbranden.
Tijdens het opruimen van de tuin kwamen we nog een bang konijntje tegen. Die kroop weg en bleef heel de dag stil zitten. Pas de volgende dag hebben we hem of haar niet meer gezien.

Er bleef tijd over om naast te geocachen, een stuk pad te leggen. Nog een klein stukje en je hoeft niet meer over het gras.

En Laura is binnen bezig geweest met witten. Er waren plekken bij die nodig waren. Het ziet er nu weer fris uit.

We hebben een mollenverjager gekocht. Hopelijk gaat dat helpen, want hij heeft weer aardig lopen graven. Deze werkt op een zonnecel en na de batterij vervangen te hebben, lijkt hij het goed te doen. We zullen de volgende keer wel zien.