Februari 2014

Wat een verschil wat weer betreft vergeleken met vorig jaar. Natuurlijk is het nog lang geen zomer, maar heerlijk weer om buiten wat te doen. Terwijl juist ook wat klusjes binnen op het programma stonden. Nou ja, dan maar snel klussen en genieten van het weer buiten.

Laura is weer een stuk verder gegaan met de keuken, terwijl ik de trap in de beits heb gezet. Samen hebben we nog het laatste stukje van het plafond boven de trap gewit. Dat was nog niet zo makkelijk, want je kon er niet goed bij. Met een stevige plank en wat lef is het ons toch gelukt om ook dit stukje wit te krijgen.

Om toch naar boven te kunnen, werd de trap in twee keer geschilderd. De houten onderzetters werden gebruikt om aan te geven op welke trede je wel kon staan. Nadat hij goed droog was, zijn er ook de stoffen trap treden opgegaan. Dat loopt wel zo zacht.

Omdat het zo lekker buiten was, toch maar weer verder gegaan met het pad van natuur steen. Er lijkt geen eind aan te komen, maar elk klein stukje is er toch weer 1.