Herfst 2021

Het zou alweer de laatste keer van het jaar zijn dat we richting Frankrijk zouden gaan. De herfst is een mooie tijd om daar te zijn. Vaak is het weer nog aangenaam, alleen wordt het vroeg donker en kan het in de ochtend erg koud zijn. Maar de kleuren van de bomen zijn spectaculair.

Naast het klaarmaken van de tuin, worden er in de herfst altijd weer wat klusjes gedaan. Zo hebben we een stuk pad hersteld. Het blijft een terugkerend karweitje. Maar dat is niet erg. Er is een achterkant gemaakt in de kast in de bijkeuken, zodat er niets achter valt. Of omdat dan de muizen er niet in kunnen. Ligt aan wie je het vraagt. Eindelijk is de regenpijp vanaf het electriciteitshok aangesloten. Nu was de druif weg en kan je er goed bij. Ook is er begonnen met een muurtje bij de vlonder. Verder nog wat kleine dingen. Lekker bezig geweest.

Maar natuurlijk genieten we ook van andere dingen dan het klussen. Zo hebben we heel wat keertjes op open vuur de Dutch Oven gebruikt en zijn we aan het wandelen geweest.