Zomer 2022

We hadden zin in deze vakantie. De eerste paar dagen zouden onze dochter en haar vriend er nog zijn. En halverwege de vakantie was het plan om nog een paar dagen naar de Cantal te gaan.

In de tijd dat we in ons huis waren, is het natuurlijk altijd zo dat er wat klusjes gedaan moeten worden. Zo wilden we het dak van de garage repareren. Er had een vrachtwagen tegen aan gezeten. Al hoewel de schade niet zo groot was, wilden we het toch weer netjes opknappen.

Omdat we een muurtje wilde zetten langs de kant van de weg, is de burgemeester langs geweest om te kijken waar die mocht komen. Met een paar groene strepen werd de grens ongeveer aangegeven, zodat de buurman in het najaar aan de slag kan.

Dit jaar waren er ook ontzettend veel pruimen. Daar heeft Laura jam van gemaakt, want zoveel pruimen eten we nu ook weer niet.

Het was wel erg warm, maar toch zijn we regelmatig een stuk wezen wandelen. Dat deden we meestal in de ochtend, omdat de temperatuur dan nog aangenaam is. In de middag namen we de tijd voor relaxen. Portje en kaasje erbij. Wat wil je nog meer.

Een leuke bezigheid is het bezoeken van brocantes, oftewel rommelmarkten. Er is er altijd wel 1 in de buurt en meestal komen we ook wel thuis met iets dat we kunnen gebruiken. Zo ook deze keer.

En natuurlijk een uitstapje naar Cantal. Wat een mooie streek is dat. Het was wat warm, waardoor je niet zoveel doet, maar het was de moeite waard. Heerlijk genoten van de omgeving.