Zomer 2023

Dit jaar begon de vakantie niet zo heel goed. Voordat we bij Parijs waren hadden we pech met de auto. Er bleek heel wat aan de hand te zijn en dit konden ze pas maandag repareren omdat de benodigde onderdelen dan geleverd konden worden. Daarom maar een paar dagen in een hotel geslapen en Senlis bezocht.

Senlis is een interessante stad om een dag door te brengen. Dus we hebben ons, ondanks alles, goed vermaakt.

We waren daardoor enkele dagen later dan gepland. We wilde graag de tuin gedaan hebben, voordat we bezoek zouden krijgen. Niet zozeer omdat het dan netjes was, maar omdat we in die week heel wat wilde gaan doen. We zijn in die week ook nog naar een dorpsfeest gegaan. Het was daar nog wat stil, maar wel weer leuk om dat te zien.

De tweede week kwamen Willem en Nelly langs. Dus hebben we ze een aantal dingen in de omgeving laten zien. Wim en ik zijn een stuk van de Puy de Dome opgelopen en met z’n vieren zijn we via een langere route naar beneden gegaan. Het was een gezellige week.

De laatste week, hebben we toch nog wat klusjes opgepakt. De garage deur was echt wel toe aan een likje verf en omdat we tegen de schuur een passiebloem hadden gezet, hebben we besloten daar een stukje extra tuin te maken. Met een laag muurtje is er een scheiding aan gelegd.

Er was ook tijd om bramen te plukken en jam van te maken.

Tijdens een wandeling, kwamen we langs een garage die open stond. Hierin stonden een aantal oude mopeds die we eerder al langs hebben zien rijden. Het was leuk om kort een gesprek te voeren met de eigenaar.